May 5, 2024

Mahjong Soul Kan!!: Penyelam Bintang ke Dunia Mahjong Animasi

Aiman Abdullah
WriterAiman AbdullahWriter

Ambilan Utama:

Mahjong Soul Kan!!: Penyelam Bintang ke Dunia Mahjong Animasi
  • Mahjong Soul Kan!!, anime berdasarkan permainan video popular Mahjong Soul, memperkenalkan treler dan lagu tema baharu.
  • Siri ini akan menyiarkan episod pada hari Khamis jam 10:00 malam JST bermula 25 April 2024, di saluran YouTube rasminya.
  • Lagu tema rasmi, "Kankan Hime-hime," menampilkan persembahan oleh pelakon suara watak.

Sekilas tentang Mahjong Soul Kan!!

Mahjong Soul Kan!!, adaptasi anime web yang dijangkakan untuk permainan video Mahjong Soul, baru sahaja menurunkan banyak kemas kini menarik untuk peminat di seluruh dunia. Daripada treler baharu yang menjanjikan perlawanan tinggi dan perlawanan mahjong yang mendebarkan hingga ke pelancaran lagu tema rasmi dan butiran penstriman, siri ini sedang bersedia untuk menjadi tontonan yang mesti ditonton.

Dijadualkan untuk ditayangkan pada 25 April 2024, episod akan dikeluarkan setiap minggu pada hari Khamis pukul 10:00 malam JST. Peminat boleh menonton semua aksi di saluran YouTube rasmi anime, memastikan kebolehaksesan global.

Pukulan Muzik untuk Memadankan Jubin

Lagu tema rasmi siri ini, bertajuk "Kankan Hime-hime," menghidupkan watak-watak itu melalui suara pelakon suara mereka yang berbakat. Ichihime, Miki Nikaido, Kaguyahime, dan Yui Yagi, masing-masing disuarakan oleh Maaya Uchida, Chiwa Saito, Mariya Ise, dan Ami Koshimizu, meminjamkan suara mereka pada lagu yang menarik ini, menambahkan lapisan tambahan daya tarikan dan personaliti pada anime.

Disebalik tabir

Kekuatan kreatif di sebalik Mahjong Soul Kan!! diketuai oleh Kazuomi Koga, yang menerajui sebagai pengarah, dengan studio animasi Alke dan pengeluaran tambahan oleh Yostar. Reka bentuk watak, yang direka oleh Ayumi Kurokawa, dihidupkan dengan muzik oleh Hinako Tsubakiyama, menetapkan nada untuk pertempuran mahjong yang mendebarkan dan detik-detik yang menyentuh hati.

Apa yang Dijangkakan

Berikutan kejayaan "Mahjong Soul Pon☆" 2022, Mahjong Soul Kan!! bersedia untuk meneruskan legasi dengan jalan cerita yang segar dan dinamik watak yang menarik. Peminat permainan dan pendatang baru boleh berharap untuk melibatkan diri dalam dunia yang strategi, kemahiran dan sedikit nasib menentukan pemenang.

Berinteraksi dengan Kami

Apakah pendapat anda tentang kemas kini terkini untuk Mahjong Soul Kan!!? Adakah anda teruja dengan lagu tema baharu itu? Kongsi jangkaan anda dan siapa yang anda cari dalam siri yang akan datang dalam ulasan di bawah. Mari kita mulakan perbualan!

(Dilaporkan pertama oleh: Rangkaian Berita Anime, Tarikh)

About the author
Aiman Abdullah
Aiman Abdullah
About

Aiman Abdullah, tokoh terkemuka Malaysia dalam lokalizasi permainan kasino dalam talian, menggabungkan penghargaannya yang mendalam terhadap budaya Melayu dengan pengetahuan permainan yang luas. Gabungan unik ini memastikan setiap permainan yang dia sentuh benar-benar berasa Malaysia.

Send email
More posts by Aiman Abdullah
undefined is not available in your country. Please try:
Menemui Mahjong di Owensboro: Gelombang Sambungan dan Tradisi Baharu
2024-05-23